Βρέθηκε οικογένεια για την Καφετούλα!

Το κουτάβι που βρέθηκε από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας πλέον χαρίζει την αγάπη του στη νέα του οικογένεια

Δεν πέρασε ούτε εβδομάδα μέχρι η Καφετούλα, το κουτάβι που διασώθηκε από τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θήρας στη Σαντορίνη, να βρει την παντοτινή του οικογένεια!

 Όπως αναφέρεται σε πρόσφατη ανάρτηση στη σχετική ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Καφετούλα πλέον ονομάζεται Freya, και θα συγκατοικεί με τους γονείς της, Γιώργο και Γεωργία, αλλά και τον γάτο Ράμπο!

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν άμεση προκειμένου να βοηθήσουν τον μικρό σκύλο, μέσω της διάδοσής της είδησης από το διαδίκτυο, καταφέρνοντας μόλις σε 4 μέρες να βρεθεί το κατάλληλο σπίτι. Η αγκαλιά όλης της Ελλάδας άνοιξε για το μικρό πλασματάκι.

Η αρχική ανάρτηση:

Πυροσβέστες Σαντορίνη σκυλάκι

Η τελευταία ανάρτηση στην Ομάδα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας:

Η Καφετούλα, (O Καφετούλης όπως γράψαμε εκ παραδρομής στην αρχική μας δημοσίευση ) έχει πλέον σπίτι και οικογένεια...!!!

Το όνομά της πλέον είναι Freya και χαρίζει απίστευτες στιγμές αγάπης κ αφοσίωσης στον Γιώργο και στην Γεωργία καθώς και στον γάτο τους τον Ράμπο.
Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με κάθε τρόπο μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας.

Γιώργο κ Γεωργία σας ευχόμαστε ολόψυχα να βρείτε στην ζωή σας τόση αγάπη κ αφοσίωση όση θα σας προσφέρει η μικρή σας Freya.....!!!

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΘΗΡΑΣ.

 

Δείτε επίσης

Οι πυροσβέστες έσωσαν τον Καφετούλη και τώρα του ψάχνουν οικογένεια!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ