"Δεν είναι δικαίωμα ο μη εμβολιασμός"

Ο καθηγητής Εντατικής και διευθυντής ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Γεωργόπουλος, εξηγεί γιατί είναι "ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά" η επιλογή πολιτών να μην εμβολιάζονται

Για ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά όσων επιλέγουν να μην εμβολιάζονται, κάνει λόγο σε νέα ανάρτησή του ο καθηγητής Εντατικής και διευθυντής ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Γεωργόπουλος, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι "αυτό δεν είναι δικαίωμά τους".

Ο κ. Γεωργόπουλος, την ώρα που η Κρήτη μετρά καθημερινά πάνω από 100 κρούσματα, σημειώνει: "Οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται (παρά την αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων) αναλαμβάνουν τον κίνδυνο να προσβληθούν από COVID-19 (δικαίωμα τους).

Εάν προσβληθούν θα μεταδώσουν τη νόσο (σίγουρα, σύμφωνα με έγκριτες μελέτες) σε άλλους κυρίως μη εμβολιασμένους και εάν εισαχθούν στο νοσοκομείο μαζικά θα επηρεάσουν αρνητικά (σύμφωνα πάλι με έγκριτες μελέτες) την παροχή υπηρεσιών υγείας σε εμβολιασμένους και μη. Ο ορισμός της ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Αυτό δεν είναι δικαίωμα τους".

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

 

Δείτε επίσης:

189 κρούσματα στην Κρήτη - Τα 81 στο Ηράκλειο!

Εγώ ο εμβολιασμένος… ο μ@κ@κ@ς της διπλανής πόρτας!

Έσπασαν το "φράγμα" των 1000 εμβολιασμών οι Κινητές Εμβολιαστικές Μονάδες της 7ης ΥΠΕ

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ