Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτούνται από την υπεράσπιση της 56χρονης γιατρού οι συνήγοροι του 58χρονου συζύγου της

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 58χρονου προφυλακιστέου γιατρού Νίκος Αγαπηνός και Τέλλος Αγαπηνός, γνωστοποίησαν ότι περιορίζουν την εκπροσώπησή τους αποκλειστικά στο πρόσωπο του εντολέα τους.

Την παραίτησή τους από την υπεράσπιση της Ιωάννας Γάκα γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι που είχαν αναλάβει το ζεύγος των γιατρών.

Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι υπεράσπισης του 58χρονου προφυλακιστέου γιατρού Νίκος Αγαπηνός και Τέλλος Αγαπηνός, γνωστοποίησαν την Δευτέρα (28.09.2026) ότι περιορίζουν την εκπροσώπησή τους αποκλειστικά στο πρόσωπο του εντολέα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ιατρού Ηλία Θεοδωρόπουλου για λόγους αμιγώς νομικούς γνωστοποιούν ότι περιορίζουν την εκπροσώπηση τους στο πρόσωπο του ανωτέρω εντολέα τους, παραιτούμενοι από την υπεράσπιση της έτερης κατηγορουμένης συζύγου του. Ο περιορισμός αυτός είναι δικονομικά αναγκαίος εκ της πραγματολογικής διαφοροποίησης της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. Εφόσον κριθεί σκόπιμο θα αναπτυχθούν οι λόγοι αναλυτικώς.

Νίκος Αγαπηνός Τέλλος Αγαπηνός»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση