Δεν θα γίνει το συνέδριο για την Επανάσταση του Δασκαλογιάννη

Δεν θα γίνει το συνέδριο για την Επανάσταση του Δασκαλογιάννη

Οι εμβολιασμοί και η καθυστέρησή τους είναι ο λόγος.

Δεν θα πραγματοποιηθεί, τελικά, το συνέδριο της Ιστορικής, Λαογραφικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Κρήτης με τίτλο "Η Επανάσταση του Δασκαλογιάννη και η Επανάσταση του 1821 στην Κρήτη. Διακόσια χρόνια μετά".

Ο κ. Κώστας Μουτζούρης αναφέρει πως "βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το συνέδριό μας " Η Επανάσταση του Δασκαλογιάννη και η Επανάσταση του 1821 στην Κρήτη. Διακόσια χρόνια μετά ", το οποίο είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στις 12 και 13 Ιουνίου 2021,  " δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, διότι δεν έχει ακόμη εμβολιασθεί το πενήντα τοις εκατό του πληθυσμού ".

Αναφέρει πως ο ίδιος έχει παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής, Λαογραφικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Κρήτης και δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα με το συνέδριο. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορεί κανείς να απευθύνεται  στην πρόεδρο της Εταιρείας, την κ. Ευγενία Παπαϊωάννου,  στα τηλέφωνα 28210 54229    και   694 498 6609 και στο mail      j.papaioannou@uoc.gr.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ