Δήλωσαν... αδέλφια ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Δήλωσαν... αδέλφια ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Φιλοφρονήσεις με νόημα σε τηλεδιάσκεψη και το...αναμενόμενο από τον Νίκο

Πολιτική προσέγγιση με συγκλίνουσες θέσεις για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής αλλά και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις με νόημα, είχαν ο Ευρωβουλευτής Νικος Ανδρουλάκης με τον καθηγητή Ανδρέα Παπανδρέου, στην χθεσινοβραδινή ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε για το οξύ περιβαλλοντικό φαινόμενο ο Κρητικός Ευρωβουλευτής. Η τηλεδιάσκεψη “μαγνήτισε”χιλιάδες διαδικτυακές συνδέσεις και εκατοντάδες θετικά σχόλια από τον κόσμο που πολλοί έκαναν αναφορά στον Νίκο συνδέοντας τον με το μέλλον του ΚΙΝΑΛ.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και η αναφορά του Ανδρέα Παπανδρέου που αποκάλεσε....αδελφό του τον Νίκο Ανδρουλάκη εξηγώντας,ότι “στην πρώτη μας γνωριμίας σε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο ο Νικος Ανδρουλακης μου είπε τότε,ότι,είσαι αδελφός μου γιατί πατέρας όλων μας στο ΠΑΣΟΚ ,είναι ο πατέρας σου και πατέρας μας ο Ανδρέας Παπανδρέου.”

Ο Νίκος απο την πλευρά του στην τηλεδιάσκεψη έπλεξε το εγκώμιο στον αποκαλούμενο αδελφό του,τον Ανδρέα Παπανδρέου,επικρίνοντας ταυτόχρονα τους συκοφάντες της οικογένειας και αναφέρθηκε στην δικαστική καταδίκη Καμένου. 

Επίσης στην ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη για το φλέγον θέμα της κλιματικής αλλαγής συμμετείχαν ως ομιλητές ο Χάρης  Δούκας αναπ. Καθηγητης και η Ελεάνα Δημητρακούδη σύμβουλος περιβάλλοντος στην ομάδα Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Όλοι οι ομιλητές,αλλά και με μηνύματα τους οι διασυνδεμένοι ακροατές έδωσαν τα εύσημα στον Νίκο για την πρωτοβουλία και οργάνωση της ενδιαφέρουσας τηλεδιάσκεψης,ενώ ορισμένοι ζήτησαν η επόμενη εκδήλωση να έχει πολιτικό περιεχόμενο να είναι ανοιχτή και να ανακοινωθεί το ..αναμενόμενο  από "τον επόμενο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης", όπως γράφτηκε σε ένα σχόλιο χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Με επιτυχία η εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για το Περιβάλλον

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ