Έφυγε από την ζωή ο Νικόλαος Γρύλος

Έφυγε από την ζωή ο Νικόλαος Γρύλος

Ο γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας κηδεύεται την ερχόμενη Τρίτη

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Νικόλαος Γρύλος. 

Πατέρας των επικεφαλής του Ομίλου IOGR, όπου ανήκει η αεροπορική Sky Express, ο Νικόλαος Γρύλος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1945.
Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Γρύλου και απέκτησαν 2 παιδιά και 4 εγγόνια. 

Με το πρακτορείο “Ilios Travel” που ίδρυσε το 1970, αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, καθώς πρωταγωνίστησε στην οργανωμένη μετακίνηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην Κρήτη από τις αρχές της 10ετίας του ’70 έως σήμερα. 

 Με την πολυετή επιχειρηματική δράση και το επαγγελματικό ήθος του, ο Νικόλαος Γρύλος κέρδισε την εκτίμηση και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας που στο πρόσωπό του έβλεπαν έναν άνθρωπο με μεγάλη συνεισφορά στην τοπική Οικονομία και στον ελληνικό Τουρισμό συνολικά.

 Με την επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη επαγγελματική πορεία του, ο Νικόλαος Γρύλος έθεσε τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη και μετεξέλιξη του Ομίλου επιχειρήσεων IOGR, την οποία συνεχίζουν σήμερα οι γιοι του Γιάννης και Ανδρέας, με τις ίδιες πάντα αξίες που τους μετέδωσε. 

Η κηδεία του θα γίνει από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Νοεμβρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο. 
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ