Έχει καταλήξει ο Καλοκαιρινός… στα βασικά!

Συνάντηση της δημοτικής ομάδας, το ερχόμενο Σάββατο

Συναντήσαμε το νέο δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό στη συγκέντρωση για την Υγεία και μπήκαμε στον… πειρασμό να τον ρωτήσουμε για τις αποφάσεις του σε σχέση με τα πρόσωπα και τις αρμοδιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

«Έχω καταλήξει στην αρχιτεκτονική του νέου σχήματος» μου είπε, στο πώς δηλαδή θα είναι η δομή των αρμοδιοτήτων, ποιες αρμοδιότητες πάνε που και πως «κουμπώνουν» οι υπηρεσίες πάνω στις αντιδημαρχίες, μου ξεκαθάρισε χωρίς να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του παραπάνω - και λογικό ακούγεται!

«Αυτό που με απασχολεί είναι να ξέρουν οι συνεργάτες μου όλα όσα συμβαίνουν, να έχουν μια πλήρη γνώση για ό,τι συμβαίνει και να ξέρουν… ότι ξέρουν» μου είπε με νόημα! Να μην υπάρχουν δηλαδή στεγανά στην πληροφόρηση ώστε να φαίνεται πως λειτουργούν ο καθένας και… πάνω του αλλά να είναι μέρος μιας ομάδας που θα λειτουργεί έχοντας όλη την απαραίτητη γνώση για το τι κάνει ο διπλανός συνεργάτης και αντιδήμαρχος ή πρόεδρος οργανισμού! «Αυτό που επείγει τώρα είναι να κάνουμε μια προτεραιοποίηση των στόχων μας, για να ξεκαθαρίσουμε τι είναι επείγον και τι όχι. Υπάρχουν αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε και μπορεί να χρειάζεται ένα εξάμηνο για να υλοποιηθούν ωστόσο υπάρχουν και θέματα που έχουν ανάγκη να ληφθούν και την επόμενη ημέρα κι αυτό πρέπει να είναι εις γνώση όλων» και αυτό θα γίνει στην πρώτη ουσιαστική συνάντηση της δημοτικής ομάδας που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, οπότε θα μπει για τα καλά το νερό… στο αυλάκι!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ