ΕΙΔΑ-ΑΚΟΥΣΑ

Έχει… Κρήτη η νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ;

Ποιοι είναι οι 10 βουλευτές που έχουν πέσει στην παγίδα των επισυνδέσεων;

ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη δεύτερη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που θα φτάσει στη Βουλή και για το ποιοι είναι οι 10 βουλευτές που έχουν πέσει στην παγίδα των επισυνδέσεων

Οι φήμες κάνουν λόγο για οκτώ κυβερνητικούς βουλευτές και έναν ή δύο της Αντιπολίτευσης και το ερώτημα είναι ποιοι είναι και πόσο εμπλέκονται.

Αγωνία υπάρχει και στην Κρήτη για να δούμε αν υπάρχουν βουλευτές από το νησί στη δικογραφία.

Με την Κρήτη να καταλαμβάνει τόσο μεγάλο όγκο κυρίως σε ό,τι αφορά τα ποσά που παρανόμως έχουν καταβληθεί σε δικαιούχους και μη, θα έλεγε κανείς πως είναι απίθανο να μην δούμε εμπλεκόμενους από εδώ.

Αγωνία, μαθαίνω, πως υπάρχει και στα γραφεία των τοπικών βουλευτών για αυτό το δεύτερο κύμα των αποκαλύψεων και κυρίως για τους διαλόγους που θα βγουν στο "φως" και εάν θα δείξουν καραμπινάτες παρανομίες ή απλά πιέσεις και επικοινωνίες για διευθέτηση ζητημάτων που δεν έχουν να κάνουν με παρανομίες και κλασικά ρουσφετάκια!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση