"Είναι αρνητικό!" - Η κραυγή ανακούφισης του ταξιτζή μετά την φημολογία

"Είναι αρνητικό!" - Η κραυγή ανακούφισης του ταξιτζή μετά την φημολογία

Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής έσπευσε στο νοσοκομείο, προκειμένου να σταματήσουν οι περίεργες διαρροές

Με την ανακούφιση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του βγήκε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου νωρίς το απόγευμα ένας ιδιοκτήτης ταξί, κραδαίνοντας τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. 

Η σχετική φημολογία που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες είχε προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους των αυτοκινητιστών του Ηρακλείου, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί, Λευτέρη Πετράκη να προσπαθεί από νωρίς να ξεκαθαρίσει το τι ισχύει και τι όχι. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη συσχέτιση του συγκεκριμένου αυτοκινητιστή (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διαθεση του cretalive) με τον εργασιακό χώρο της συζύγου του, όπου και έγινε απολύμανση της προηγούμενες ημέρες. 
Η φημολογία για "κρούσμα κορωνοϊού σε οδηγό ταξί" πήρε διαστάσεις πολύ γρήγορα και "ανάγκασε" τον συγκεκριμένο επαγγελματία να καταφύγει στο νοσοκομείο, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. 

Τώρα πλέον κρατά το χαρτί των αρνητικών αποτελεσμάτων και το επιδεικνύει με ανακούφιση προκειμένου να "κλείσει στόματα". 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ