"Εκλογές 2021" έγραψε το ΥΠΕΣ και το twitter πήρε φωτιά

"Εκλογές 2021" έγραψε το ΥΠΕΣ και το twitter πήρε φωτιά

«Τροφή» στη σεναριολογία περί πρόωρων εκλογών, εντός του 2021, έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς το πρωί της Πέμπτης, στη σελίδα του «Μάθε που ψηφίζεις», στην οποία οι πολίτες μπορούν να μάθουν τα εκλογικά τμήματα στα οποία ανήκουν, έγραφε «Εκλογές 2021».

Όπως ήταν αναμενόμενο το twitter πήρε φωτιά:

 

 

Απο το υπουργείο Εσωτερικών, δόθηκαν τελικά οι απαραίτητες διευκρινήσεις: 

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, σχετικά με την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις» στην οποία εμφανίστηκε για λίγη ώρα ο τίτλος «Εκλογές 2021» επισημαίνουμε τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup), εξαιτίας τεχνικού σφάλματος στον σχεδιασμό του συστήματος, εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η τρέχουσα χρονολογία (2021) ως χρονολογία εκλογών. 

Άμεσα ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της ιστοσελίδας, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και αποκατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα που ανέκυψε.

Η πλατφόρμα συνεχίζει να «τρέχει» κανονικά και έχει επανέλθει στην πρότερη μορφή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία της έχει χαρακτήρα αρχείου.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία επιχειρείται είναι παντελώς αυθαίρετη και εκτός τόπου και χρόνου».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ