Ένα ξεχωριστό έργο της ομάδας ble!

Ένα ξεχωριστό έργο της ομάδας ble!

Κοσμεί τον εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου στη Σαντορίνη

Ένα ξεχωριστό έργο με τίτλο "Λάβα", του Γιάννη Τσιγκένη, ο οποίος παραμένει σταθερά στις επάλξεις παρά τις όποιες προσωπικές δυσκολίες κοσμεί ξενοδοχείο της Σαντορίνης. 

Η ομάδα τέχνης ble δέχτηκε την πρόταση από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός γλυπτού για τον χώρο της εξωτερικής κεντρικής εισόδου, με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον.

tsigkenis

H ιδέα και ο σχεδιασμός του προοπτικού του έργου έγινε από την Άννα Φραγκάκη και η υλοποίηση από τον ίδιο. Μάλιστα, όπως ο Γιάννης Τσιγκένης ομολογεί, αυτή η... πρόκληση  ήρθε σε μια δύσκολη προσωπική στιγμή όμως το αποτέλεσμα τον γέμισε δύναμη!

Από την πλευρά της η Άννα Φραγκάκη τονίζει: "Σκεπτόμενη αυτό το ιδιαίτερο νησί το οποίο περιβάλει το μπλε το φως η ηφαιστειακή αύρα και η εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, μου δημιουργήθηκε η ιδέα να σχεδιαστεί μια φόρμα που να αποπνέει μια αίσθηση αρμονίας και γαλήνης. Ένα σχέδιο το οποίο να ρέει, να έχει κίνηση να έχει μια ιστορία να πει και να είναι μοναδικό. Το υλικό του μετάλλου συνήθως το σκεφτόμαστε άκαμπτο βαρύ … όμως στα μαγικά χέρια του Γιάννη έγινε πλαστελίνη βγήκε ανάλαφρο και απόλυτα ενταγμένο στην Θηραϊκή γη"

tsigkenis

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ