Έπιασαν τις παραλίες οι Κρητικοί

Έπιασαν τις παραλίες οι Κρητικοί

Το πρώτο Σαββατοκύριακο της αναστολής του μέτρου απαγόρευσης των μετακινήσεων

Για πολλούς ήταν αναμενόμενο. Το πρώτο Σαββατοκύριακο ελεύθερων μετακινήσεων μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, και μη έχοντας πολλές επιλογές διασκέδασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι Κρητικοί βγήκαν στις παραλίες.

Δεδομένου ότι οι οργανωμένες πλαζ δεν έχουν αρχίσει ακόμη τη λειτουργία τους, ο κόσμος επέλεξε ελεύθερες παραλίες για να απολαύσει τα πρώτα του θαλασσινά μπάνια, καθώς και οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν τις εξορμήσεις στις παραθαλάσσιες περιοχές.

παραλίες

Χωρίς μισθωμένες ξαπλώστρες και ομπρέλες, και χωρίς τη λειτουργία μπαρ, όσοι επέλεξαν να βρεθούν στη θάλασσα την Κυριακή, χρησιμοποίησαν τον δικό τους εξοπλισμό και έστρωσαν τις πετσέτες τους στην άμμο. Ζητούμενο, βέβαια, είναι κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα αυτοπροστασίας ενάντια στην επιδημία του κορωνοϊού, κυρίως όσον αφορά στην αναγκαία απόσταση των δύο μέτρων.

Ωστόσο, φαινόμενα ακραίου συνωστισμού δεν φαίνεται να έχουν σημειωθεί, τουλάχιστον επί του παρόντος. Καθώς ωστόσο περνούν οι μέρες και ενόψει των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, η έξοδος των πολιτών στις παραλίες φαντάζει ένα ισχυρό κρας τεστ στην μετά την καραντίνα εποχή.

Παραλίες

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ