Επιβεβαίωση CRETALIVE: Την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης κρατά ο Ανδρουλάκης- Και επίσημα βουλευτής ο Παρασύρης

Δείτε την ανακοίνωση του κόμματος

Την έδρα στην Α΄ Θεσαλλονίκης κρατά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επιβεβαιώνοντας το Cretalive.

Έτσι μετά την εξέλιξη αυτή, την δεύτερη έδρα στο Ηράκλειο παίρνει ο Φραγκίσκος Παρασύρης που και επίσημα πλέον είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι στις κάλπες της 21ς Μαίου ο Φραγκίσκος Παρασύρης πήρε 11.646 ψήφους!

Όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα σχετικά "ο Ν. Ανδρουλάκης θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας."

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive με την απόφαση του αυτή ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει να δώσει μια νότα ανανέωσης στην ΚΟ του κόμματος, αλλά και να ενισχύει περαιτέρω τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα επιδιώκει να δώσει το χώρο σε δυο εν ενέργεια βουλευτές, έστω και μόνο για μια μέρα, να μπουν δυναμικά στη μάχη και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο!

 

 

Φρ. Παρασύρης: "Το ΠΑΣΟΚ «έχει στα χέρια» του μια μοναδική ευκαιρία"

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης, σε δήλωσή του, αναφέρει:

"Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μπορούν να ερμηνευτούν με διαφορετικά κριτήρια, παρουσιάζουν, όμως, μια πρωτοφανή ευκρίνεια και σημασία.  Σηματοδοτούν την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από την ολοκλήρωση ενός περιπετειώδους πολιτικού κύκλου. Στο Νομό Ηρακλείου, όπως και σε όλη τη χώρα, οι πολίτες με την ψήφο τους έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: επιθυμούν να αποκτήσει η χώρα μια ισχυρή, αξιόπιστη και προοδευτική αντιπολίτευση. Το ΠΑΣΟΚ «έχει στα χέρια» του μια μοναδική ευκαιρία. Μια ευνοϊκή συγκυρία που δομήθηκε πάνω στο τεκμηριωμένο και ξεκάθαρο πολιτικό μας πρόγραμμα και βεβαίως στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ανά την Ελλάδα, ο Πρόεδρος, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του, καταφέρνοντας να περιγράψουν και να παρουσιάσουν στην κοινωνία το προγραμματικό μας πλαίσιο.
Ως εκλεγμένος Βουλευτής Ηρακλείου, ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Από την ημέρα, άλλωστε, της εκλογής του στην ηγεσία της Παράταξης η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ παραμένει αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Αυτή την προοπτική αντικατοπτρίζει και η σύνθεση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία απαρτίζεται στη πλειοψηφία της από νέους ανθρώπους, από στελέχη της νέας γενιάς, θέτοντας ψηλά τον πήχη για την επόμενη μέρα.
Μαζί με όλους τους άξιους συντρόφους και συνυποψηφίους στο Νομό Ηρακλείου, τους οποίους συγχαίρω και ευχαριστώ για τον έντιμο, αξιοπρεπή και επιτυχημένο αγώνα που δώσαμε, θα συνεχίσουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές. Η προγραμματική μας ατζέντα είναι στο τραπέζι. Απευθύνουμε ένα ειλικρινές προσκλητήριο προς όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για να δημιουργήσουμε μία ισχυρή, αξιόπιστη προοδευτική δύναμη που θα περιφρουρήσει και θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κοινωνικό κράτος, για υγεία, παιδεία, εργασία και ένα σχέδιο δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης
."
 

Δείτε επίσης

Τι θα κάνει ο Ανδρουλάκης με την έδρα του ΠΑΣΟΚ;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ