Επιχείρησε να επιτεθεί στον δήμαρχο!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του δημάρχου Μινώα Πεδιάδος Μανόλη Φραγκάκη σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου από τον πρώην αντιδήμαρχο Μανόλη Ζαμπουλάκη, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί από την παράταξη του δημάρχου.
Όπως ανέφερε στο cretalive ο δήμαρχος, το επεισόδιο συνέβη χωρίς λόγο και αιτία, είχε μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό και ο πρώην συνεργάτης του κινήθηκε επιθετικά επιχειρώντας να τον χτυπήσει.

Μάλιστα το επεισόδιο θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν επενέβαιναν οι πιο ψύχραιμοι καθώς συγκράτησαν τον πρωταγωνιστή, πριν το περιστατικό φτάσει στο σημείο της χειροδικίας.

«Κάποιοι έχουν συνειδητό σχέδιο να με απαξιώσουν στην τοπική κοινωνία, φτάνοντας στο σημείο να πραγματοποιούν  τέτοια περιστατικά και  πραγματικά δεν ξέρω που θέλουν να το πάνε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανόλης Φραγκάκης που φοβάται πως τα χειρότερα είναι πίσω καθώς η προεκλογική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και κάποιοι δεν διατηρούν ούτε κάν τα προσχήματα!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ