Το Εργατικό Κέντρο, οι βουλευτές και ο Χάρης

Το Εργατικό Κέντρο, οι βουλευτές και ο Χάρης

Έδωσε δυναμικό παρών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Εργατικό Κέντρο, δεν αισθάνονται και πολύ... άνετα με την παρουσία βουλευτών στις πορείες τους, που έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα. Μάλλον πολύ καιρό τώρα θα έλεγα. Μια μικρή (sic) ενόχληση την έχουν, ιδιαίτερα με όσους προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ ίσως λόγω της προηγούμενης διακυβέρνησης που άλλα λέγανε άλλα κάνανε.

“Δεν είναι δυνατόν να μάς θυμούνται μόνο όταν είναι αντιπολίτευση κι όταν είναι κυβέρνηση να περνάνε αντεργατικούς νόμους” ήταν το σχόλιο που βγήκε από τα... χείλη ηγετικού στελέχους του ΕΚΗ, στην σημερινή (νέα) κινητοποίηση των οδηγών τουριστικών λεωφορείων.

Η δυσφορία αυτή δεν ξέρουμε εάν έφτασε στα αυτιά του Χάρη Μαμουλάκη, που  και δυναμικά έδωσε το παρών σε ένα ακόμη συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου και φυσικά δεν κρύφτηκε. Πάντως, μετά από λίγο, ο Ηρακλειώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε... από το πλάνο. Ίσως να είναι σύμπτωση, ίσως και όχι. Βουλευτής είναι, θα έχει πολλές υποχρεώσεις.

Καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει ποικιλοτρόπως. Αλλά, για να λέμε και του... στραβού το δίκιο, ο Χάρης Μαμουλάκης είναι “φρέσκος” στο κοινοβούλιο, άρα δεν μπορεί να φορτωθεί τις “αμαρτίες” του κυβερνητικού παρελθόντος του ΣΥΡΙΖΑ. Και κανένας φυσικά δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να συμμετέχει σε μία πορεία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ