Έρχεται επιτροπή δεοντολογίας στον ΣΥΡΙΖΑ που θα επιβάλλει κυρώσεις

Έρχεται επιτροπή δεοντολογίας στον ΣΥΡΙΖΑ που θα επιβάλλει κυρώσεις

Σφόδρα ενοχλημένος ο Αλ. Τσίπρας από την παρέμβαση Τσακαλώτου και τους χαρακτηρισμούς Τζάκρη - Τεταμένο το κλίμα στον "πρωινό καφέ" της Κουμουνδούρου

Βαρύ ήταν το κλίμα στη διάρκεια του "πρωινού καφέ" στην Κουμουνδούρου, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τους χαρακτηρισμούς της Θεοδώρας Τζάκρη.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε στα στελέχη του κόμματος ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα μετά την παρέμβαση Τσακαλώτου για τους "απατεώνες πολιτικούς" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩδημιουργούν μια τεταμένη ατμόσφαιρα και ερμηνεύονται ως αμφισβήτηση των επιλογών του.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τους χαρακτηρισμούς "άπατρις" και "διεθνιστής" που χρησιμοποίησε η Θεοδώρα Τζάκρη αναφερόμενη στον πρωθυπουργό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ συζητήθηκε και η πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη να απαντήσει σε προσωπικό ύφος μέσω facebook στο άρθρο του Ευκλείδη Τσακαλώτου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας διεμήνυσε ότι δεν θα δεχθεί άλλα επικοινωνιακά λάθη που κάνουν κακό στην εικόνα του κόμματος και προανήγγειλε τη σύσταση τετραμελούς επιτροπής Δεοντολογίας η οποία θα ασχολείται με τα ζητήματα που προκαλούνται από τις διαφωνίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και θα επιβάλλει κυρώσεις σε όλους όσοι παραβαίνουν τους κανόνες που θα τεθούν. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ