Έξαλλοι οι vegans με τα Jumbo, λόγω της πασχαλινής διαφήμισης

Πρωταγωνιστής ο "πλανητάρχης" Τάσος Μπουγάς

Πολλές και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πασχαλινό σποτ των Jumbo που ανοίγουν "πόλεμο" με το κίνημα των vegans προκαλώντας πολλά σχόλια στα social media. 

Πρωταγωνιστής του σποτ είναι ο "πλανητάρχης" Τάσος Μπουγάς, ο οποίος τραγουδά μια διασκευή του τραγουδιού "Φεγγάρι μου" της Νατάσας Θεοδωρίδου. Στο βιντεάκι ο "πλανητάρχης" έχει "εξοριστεί" από τους vegans στο φεγγάρι, όπου ετοιμάζεται να γιορτάσει το Πάσχα με σουβλιστό αρνί και κοκορέτσια, ενώ ένα πλήθος από ψήστες παρατάσσονται πίσω του. 

Οι στίχοι της διασκευής λένε τα εξής:

"Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό,

γιατί οι vegans με 'διωξαν απ' τη Γη μου. 

Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ,

γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου.

Γι' αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ,

για μένα eau de cologne πολυτελείας.

Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού

μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας"...

Στο τέλος ο Τάσος Μπουγάς απευθύνει παραινέσεις στους vegans να παραμείνουν "μακριά κι αγαπημένοι", περνώντας όπως επισημαίνουν πολλοί σχολιαστές ένα διχαστικό μήνυμα που προκαλεί διαμάχη μεταξύ ομάδων πληθυσμού. 

Δεν ήταν, όμως, μόνο οι vegans που ενοχλήθηκαν από το διαφημιστικό σποτ των Jumbo, καθώς κατηγορήθηκε και για σεξιστικό περιεχόμενο. Στο φεγγάρι, μαζί με τον Μπουγά εμφανίζεται ένα λαγουδάκι που επιδίδεται σε προκλητικό pole dance και εκτοξεύεται στο διάστημα όταν εμφανίζονται οι ψήστες στο προσκήνιο. 

Οι χρήστες των social media χαρακτηρίζουν "θλιβερή", "κιτς" και "οπισθοδρομική" τη διαφήμιση ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που εντοπίζουν στο περιεχόμενό της σεξιστικά και ρατσιστικά μηνύματα. 

Δείτε την επίμαχη διαφήμιση:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ