Το "ευχαριστώ" του καθηγητή και τα μετρήσιμα αποτελέσματα!

Μίνι απολογισμός από τον Καθηγητή Εντατικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρη Γεωργόπουλο

Το δικό του "ευχαριστώ" στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ θέλησε να πει, λίγο πριν υποδεχθούμε το νέο έτος o Καθηγητής Εντατικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Με μια ανάρτηση του στο Facebook, ο κ Γεωργόπουλος ευχαριστεί "για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν αγόγγυστα τα τελευταία 2 χρόνια, ιδιαίτερα όσον αφορά την θεραπεία ασθενών με COVID-19" και εύχεται να έχουμε καλή χρονιά!

Δείτε την ανάρτηση του

"Τώρα που φεύγει το 2021 θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν αγόγγυστα τα τελευταία 2 χρόνια, ιδιαίτερα όσον αφορά την θεραπεία ασθενών με COVID-19. Τα αποτελέσματα της δουλειάς τους είναι μετρήσιμα. Μέχρι σήμερα έχουν εισαχθεί στη Κλινική Εντατικής Θεραπείας 189 ασθενείς με COVID-19. Η θνητότητα αυτών των ασθενών ανέρχεται στο 36%. Στους ασθενείς ηλικίας μικρότερης των 70 ετών η θνητότητα είναι 24%. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα οφείλονται στην ομαδική δουλειά του Ιατρικού ΚΑΙ Νοσηλευτικού προσωπικού. Καλή χρονιά να έχουμε."

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ