Γιορτή γενεθλίων 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης!

Γιορτή γενεθλίων 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης!

Η μεταφορά της τούρτας ήταν το πιο... δύσκολο κομμάτι

Ντύθηκαν κατάλληλα, πήραν τον εξοπλισμό τους,  την τούρτα, τα κεράκια κι άρχισαν την...κατάβαση στα έγκατα της κρητικής γης. 
Συγγενείς και φίλοι του φυσιοδίφη Χριστόφορου Χειλαδάκη κατέβηκαν μαζί του σε μια εντυπωσιακή σπηλιά, 100 μέτρα από την επιφάνεια, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά του! 

Το πιο "δύσκολο" κομμάτι του εγχειρήματος, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ήταν να φτάσει "σώα η τούρτα στον τελικό προορισμό" 

Δείτε την ανάρτησή του :


 

"Δεν υπάρχει ωραιότερος τρόπος να γιορτάζεις τα γενέθλιά σου από το να είσαι περικυκλωμένος από αληθινούς φίλους. Έτσι λοιπόν και φέτος μοιράστηκα αυτή την όμορφη ημέρα με την καλύτερη παρέα. Και πού αλλού; Σε μια εντυπωσιακή σπηλιά βαθιά μέσα στη γη.
Εκεί κόψαμε την τούρτα και σβήσαμε τα δύο κεράκια που φέτος έγραφαν το νούμερο 45. Με αυτό τον τρόπο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους είναι δίπλα μου αυτή την εποχή και μοιράζονται στιγμές μαζί μου αλλά και όλους εσάς που δεν σας συναντώ από κοντά αλλά σας μιλάω από εδώ.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας αγαπώ το ίδιο όλους. Και σε όσους μου ευχήθηκαν και μου έγραψαν μηνύματα κι ευχές στον τοίχο μου υπόσχομαι ότι σιγά σιγά θα σας απαντήσω. Χρόνια μας πολλά και καλή μας λευτεριά στη σκλαβιά που μας έχουν επιβάλλει".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ