Γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Τζεδάκη στην Περιφέρεια!

"Μουρμούρα" για τον νέο αντιπεριφερειάρχη

Με το όπλο παρά πόδα βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία στην Κρήτη, καταγράφοντας κινήσεις, υποψηφιότητες και ζυμώσεις και των άλλων,  αφού πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ειδικά το μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ έχει το ενδιαφέρον του καθώς είναι ανταγωνιστικοί αφού αντλούν σχεδόν από την ίδια δεξαμενή και είναι πάντα σε επιφυλακή.

Έτσι η επιλογή του Σταύρου Τζεδάκη σε θέση αντιπεριφερειάρχη από τον Αρναουτάκη, προκάλεσε μια μουρμούρα, η αλήθεια είναι, κυρίως σε εκείνους τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν… τρελαίνονται στην ιδέα να υποστηριχθεί ξανά ο νυν περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτώβρη από το κόμμα τους.

Καταλογίζουν δηλαδή πως ο Αρναουτάκης επέλεξε λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μια ανάσα πριν τις βουλευτικές να ορίσει αντιπεριφερειάρχη τον πιο… Ανδρουλακικό από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον εξ απόρρητων του προέδρου Νίκου στην Κρήτη, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το μάτι στο κόμμα του.

Βέβαια αυτό που ίσως αγνοούν είναι πως ο Αρναουτάκης είχε δεσμευθεί στον Τζεδάκη ότι εφόσον δεν θα κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, η θέση τον περίμενε, άλλωστε δουλευταράς και άκρως συνεπής στη στήριξη του όποιου έργου του έχει ανατεθεί είναι, αλλά προφανώς δεν είναι αυτό το κριτήριο της αντίδρασης.
Εκείνο που ενοχλεί ίσως είναι ότι θα περίμεναν στο ΣΥΡΙΖΑ να μην τοποθετήσει κάποιον που εκτός από το έργο του στην περιφέρεια, θα κάνει δουλειά και για το κόμμα του, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ