Χαμός στα επείγοντα στο Βενιζέλειο!

Η καθημερινότητα στα νοσοκομεία της Κρήτης αποδεικνύει με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι πάνω και πριν από όλα, τα νοσοκομεία μας χρειάζονται ανθρώπους

Ό,τι κι αν ειπωθεί από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων, όπως κι αν περιγραφεί η κατάσταση στο ΕΣΥ στο ελληνικό κοινοβούλιο, η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία!

Στα επείγοντα στο Βενιζέλειο (και σήμερα) επικρατεί το "έλα να δεις". Ενδεικτικό είναι το ότι η διαλογή των περιστατικών είχε "παγώσει" επί μία ωρα στο νούμερο 30 και όποιος έχει την ατυχία να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο ξέρει ότι ... θα "φάει" εκεί ένα μεροκάματο ταλαιπωρία και (προφανώς) πόνου.

Η καθημερινότητα στα νοσοκομεία της Κρήτης αποδεικνύει με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι πάνω και πριν από όλα, τα νοσοκομεία μας χρειάζονται ανθρώπους - χρειάζονται εργαζόμενους που θα εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες, με ανθρώπινα ωράρια και με αξιοπρεπείς αμοιβές, για αυτή τη μεγάλη ευθύνη του να σηκώνουν στις "πλάτες" τους το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο υπουργός κ.Γεωργιάδης είχε υποσχεθεί στην βουλευτή Ελένη Βατσινά κάθοδο στην Κρήτη για να δει τα προβλήματα από κοντά... Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνει πράξη;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ