«Χάνομαι γιατί ρεμβάζω»: H Μαρία Ζαχάροβα κάνει διακοπές

Newsroom
Newsroom

Η Ζαχάροβα δημοσίευσε μια ανάρτηση στο κανάλι της στο Telegram γράφοντας στη λεζάντα: «Εδάφη του Κρασνοντάρ. Μουρ» μαζί με ένα... emoji φιλί.

Τι κι αν η χώρα της έχει ξεκινήσει πόλεμο με την Ουκρανία και εκείνη βρίσκεται στο τιμόνι της προπαγανδιστικής επικοινωνίας, κάνοντας πολλές φορές προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις, αυτή την περίοδο η Μαρία Ζαχάροβα φαίνεται πως «χαίρεται να… ρεμβάζει». Αυτό τουλάχιστον έγραψε η ίδια σε φωτογραφία της στο Instagram.

Μετά τις φράουλες, ήρθαν οι διακοπές

Μετά το βίντεο με τις… περίφημες φράουλες η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έκανε νέα life style φωτογράφηση κατά τις διακοπές της στο Κρασνοντάρ στη νότια Ρωσία, αδιαφορώντας για τους δεκάδες αμάχους που σκοτώνονται καθημερινά, ανάμεσά τους και παιδιά.

Ζαχάροβα

Συγκεκριμένα την Κυριακή, η Ζαχάροβα δημοσίευσε μια ανάρτηση στο κανάλι της στο Telegram γράφοντας στη λεζάντα: «Εδάφη του Κρασνοντάρ. Μουρ» μαζί με ένα… emoji φιλί.

Η Ρωσίδα αξιωματούχος έχει καλύψει τα μάτια της με ένα πλατύγυρο καπέλο και φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια από ρώσους θαυμαστές της που εκθειάζουν το στιλ της.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ