Η αντιδήμαρχος που επιστρέφει, η ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές και η... επιθυμία του αιρετού να αναβαθμιστεί !

Η αντιδήμαρχος που επιστρέφει, η ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές και η... επιθυμία του αιρετού να αναβαθμιστεί !

Ποιοι αντιδήμαρχοι είναι οι αμετακίνητοι στα πόστα τους

Ο διάβολος κρύβεται στις... λεπτομέρειες και η ανάγκη για αλλαγές που θέλει ο Λαμπρινός στο δήμο Ηρακλείου προσκρούει στην πιθανότητα να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα πιθανότατα θα ήθελε να λύσει!

Μέσα στον ερχόμενο μήνα θα πρέπει να λάβει τις σχετικές αποφάσεις, εάν δηλαδή θα ανακατέψει την τράπουλα ο δήμαρχος Ηρακλείου, πόσες αλλαγές και ποιες θα κάνει για να δώσει μια νότα επανεκκίνησης στο τρένο της δημοτικής αρχής.

Παρότι δεν συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του, ο επικεφαλής της Λότζιας, το σκέφτεται, το μελετά και κάνει ασκήσεις επί... χάρτου για να κάνει το δημοτικό σχήμα πιο παραγωγικό το επόμενο διάστημα.

Εάν υποθέσουμε πως υπάρξει μια διαφοροποίηση του δημοτικού σχήματος αυτή θα είναι η επιστροφή της πρώην αντιδημάρχου Στέλλας Αρχοντάκη στο εκτελεστικό σχήμα, καταλαμβάνοντας θέση αντιδημάρχου. Τώρα αν θα είναι στην αντιδημαρχία Παιδείας ή αναλάβει τη μια κενή θέση αντιδημάρχου ( που πρέπει όμως να βρει τομείς και αρμοδιότητες) αυτό είναι ένα θέμα προς διερεύνηση!

Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχει ζήτημα με ανάθεση αρμοδιοτήτων σε άλλες παρατάξεις πλην εκείνων που συνεργάζονται σήμερα με τη δημοτική αρχή, ενώ αμετακίνητοι στα πόστα τους φέρονται οι «βραχίονες» του εκτελεστικού σχήματος: Αναστασάκης, Καραντινός, Βαρδαβάς, Καναβάκη, Παπαδάκη, Σισαμάκης, Σχοιναράκη δεν αλλάζουν πόστο, άγνωστο όμως είναι ακόμα τι θα γίνει με τη ΔΗΚΕΗ, το ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τη ΔΕΥΑΗ, όπου για εντελώς διαφορετικούς λόγους υπάρχει πιθανότητα για φρεσκάρισμα.

Επίσης ανάμεσα σε εκείνους που θα ήθελαν να αναβαθμιστούν σε αντιδήμαρχο είναι ο επικεφαλής της δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, που είναι ένα στέλεχος - εργάτης του Δήμου και βλέπει πως μπορεί να υπηρετήσει από τη θέση του αντιδημάρχου. Το τι θα γίνει πάντως θα το αποφασίσει ο Λαμπρινός που θα αναζητήσει τις όποιες λύσεις με λελογισμένες μετακινήσεις, ανακατανομή αρμοδιοτήτων και κάποιες πιθανές καραμπόλες!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ