Η δημοσιοποίηση του Cretalive έφερε τη λύση με τα λύματα! Δείτε βίντεο

Τι είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης

Για μια ακόμη φορά η δημοσιοποίηση ενός προβλήματος μέσα από το Cretalive κινητοποίησε τους αρμόδιους κι έφερε λύση σε ένα πρόβλημα που για ώρες είχε δημιουργήσει μεγάλο ζήτημα για τους επαγγελματίες που κλήθηκαν να το αντιμετωπίσουν.

Ο λόγος για το φράξιμο της αποχέτευσης που έβγαλε στον "αφρό" λύματα στη Λεωφόρο Καλοκαιρινού 217, στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας και που για ώρες οι επαγγελματίες της περιοχής έβλεπαν το αποχετευτικό δίκτυο να πλημμυρίζει τα καταστήματα τους, χωρίς να μπορούν να δώσουν λύση αφού από τη ΔΕΥΑΗ σήκωναν τα χέρια ψηλά λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τελικά μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος στο cretalive υπήρξε κινητοποίηση και ειδοποιήθηκε ο ιδιώτης εργολάβος που έσπευσε και έδωσε λύση στο πρόβλημα !

Όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης από το 2015 ως σήμερα έχουν αποχωρήσει οι τέσσερις από τους πέντε ειδικούς χειριστές του αποφρακτικού μηχανήματος με αποτέλεσμα ο μοναδικός εργαζόμενος να μην μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες κι έτσι αποτάνθηκαν σε ιδιώτη που πήγε κι έλυσε το πρόβλημα.

Ένα πρόβλημα που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται στην στερεοποίηση ποσοτήτων λίπους που κατευθύνθηκαν στο αποχετευτικό δίκτυο από γειτονικές επιχειρήσεις εστίασης και που αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση τους από τους επαγγελματίες της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

Χάνουν τις περιουσίες τους, καλούν τη ΔΕΥΑΗ αλλά δεν έχουν προσωπικό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ