Η ΔΥΠΕ Κρήτης απαντά για τα σημεία ελέγχου κορωνοϊού στον Εσταυρωμένο

Με αφορμή δημοσίευμα του Cretalive

Στα παράπονα των πολιτών, που δημοσίευσε το Cretalive, σχετικά με τα σημεία ελέγχου για κορωνοϊό, που έχουν στηθεί στον προαύλιο χώρο της 7ης ΥΠΕ, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, απαντά η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. 

Όπως επισημαίνεται στην απάντηση, που υπογράφει η Διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη: 
"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες σας ότι τα ISOBOX τοποθετήθηκαν στον προαύλιο χώρο, και συγκεκριμένα στην εισοδο του κτιρίου του ΚΥ Ηρακλείου, πλησίον της Μονάδας COVID, λόγω της αλληλεξάρτησης των Υπηρεσιών τους. 

Επίσης να ενημερώσουμε ότι το κτίριο ΕΦΚΑ, διαθέτει χωριστή είσοδο από αυτή του Κ.Υ. Ηρακλείου και οι ασφαλισμένοι, που απευθύνονται στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ καθώς και του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), δεν έρχονται σε επαφή με νοσούντες ή ύποπτα κρούσματα COVID, καθώς υπάρχει δρόμος, που οδηγεί περιμετρικά στην ξεχωριστή και από άλλη κατεύθυνση είσοδο του ΕΦΚΑ. 

Να σημειωθεί πως για οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης για την διαχείριση της πανδημίας, τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και υπάρχει σύμφωνη γνώμη γιατρών και νοσηλευτών, με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας." 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ