Η ελευθερία του λόγου και η λαιμητόμος του Στέλιου Κούλογλου

Η ελευθερία του λόγου και η λαιμητόμος του Στέλιου Κούλογλου

Συνεχίζεται η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Δεν φαίνεται έτοιμη να κοπάσει η εσωκομματική κόντρα που ξέσπασε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποτίμηση στην οποία προέβη ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, στο περιεχόμενο της ομιλίας του Αλέξης Τσίπρα στη ΔΕΘ. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στ. Κούλογλου άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας σε άρθρο του στο tvxs ότι οι ομιλίες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ήρθαν ισόπαλες. Παράλληλα είχε κάνει λόγο για "ανιαρό αγώνα", είχε χαρακτηρίσει αποσπασματικά τα μέτρα στα οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας ως αντιπρόταση του κόμματος και είχε σημειώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατορθώνει να κερδίσει στις δημοσκοπήσεις από τη φθορά της κυβέρνησης. 

Η κριτική που δέχθηκε μετά τη δημοσίευση του άρθρου αυτού ο ευρωβουλευτής, ιδίως από τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη ήταν σκληρή, ο οποίος άφησε αιχμές με ανάρτησή του στο Facebook περί παραίτησης ή διαγραφής του Στέλιου Κούλογλου. 

Στη συνέχεια υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αρκετές φωνές να διαρρέουν πληροφορίες για διαγραφή του ευρωβουλευτή. Ο ίδιος ο Στ. Κούλογλου επανήλθε με ένα σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου στο Twitter θέτοντας σαφώς ζήτημα ελευθερίας του λόγου. 

Στο σκίτσο αυτό ένα πλήθος παρακολουθεί μια δημόσια εκτέλεση με λαιμητόμο στη βάση της οποίας αναγράφεται η πινακίδα "social". Ο δήμος φωνάζει "Να έρθει ο Κούλογλου στα όργανα να πει την άποψή του!¨. Στην ανάρτησή του ο βουλευτής σχολίασε: "Ελευθερία λόγου...".

Διαβάστε επίσης:

Καυγάς Κούλογλου-Πολάκη με φόντο τη ΔΕΘ

"Σφήνα" στην κόντρα Κούλογλου - Πολάκη, ο Παπαδημούλης 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ