Η καλύτερη επιλογή στο τιμόνι της νέας δομής του ΕΦΚΑ στο Ηράκλειο!

Η καλύτερη επιλογή στο τιμόνι της νέας δομής του ΕΦΚΑ στο Ηράκλειο!

Στην κομβική δομή των ενοποιημένων ταμείων επελέγη η κ. Αριστέα Χαριτάκη

Είναι προειλημμένη η απόφαση να κινητοποιηθούν όλοι οι μηχανισμοί των ασφαλιστικών ταμείων στη χώρα προκειμένου να επιταχυνθεί η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι και κυρίως να αντιμετωπιστεί το μέγα θέμα με τις εκκρεμείς συντάξεις.

Η Κρήτη και δη το Ηράκλειο είναι μια περιοχή που έχει μεγάλο πρόβλημα γι’ αυτό άλλωστε το λόγο αποφάσισε η κυβέρνηση μετά το Χαλάνδρι να δημιουργήσει και στην Κρήτη τη δεύτερη τοπική διεύθυνση του ΕΦΚΑ με έδρα την Αλικαρνασσό ( στα γραφεία του πρώην ΙΚΑ). Εκεί λοιπόν θα εξυπηρετούνται καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας που υπάγονταν στο ΙΚΑ, τον ΟΓΑ, το ΤΕΒΕ, το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΣΑΥ για τις περιοχές του 4ου δημοτικού διαμερίσματος Ηρακλείου αλλά και τους ασφαλισμένους των δήμων Μινώα, Βιάννου και Χερσονήσου.

Σε αυτή την κομβική δομή των ενοποιημένων ταμείων επελέγη η κ. Αριστέα Χαριτάκη, μια έμπειρη Οικονομολόγο, με 38 χρόνια θητείας σε ΤΕΒΕ, ΤΑΞΥ και ΙΚΑ, που καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση και να βγάλει το...φίδι από την τρύπα.

Η πολύχρονη εμπειρία της, αλλά κυρίως η καλή σχέση που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τους ασφαλισμένους εγγυώνται την επιτυχία της και βέβαια ακαμάτη όπως είναι, το μόνο που δεν την τρομάζει είναι η δουλειά !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ