Η κάθοδος Ανδρουλάκη στην Κρήτη και το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ!

Η κάθοδος Ανδρουλάκη στην Κρήτη και το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ!

Πιθανότατα η επίσκεψη θα συνοδεύεται από την ανακοίνωση τουλάχιστον του 80% των υποψηφίων που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ μπορεί να έχει έλθει στο νησί 2-3 φορές από τον περασμένο Δεκέμβριο που εξελέγη στην προεδρία του κινήματος αλλά πολιτική επίσκεψη με ομιλία και συναντήσεις θεσμικού χαρακτήρα στο νησί ακόμα δεν πραγματοποίησε.
Έτσι λοιπόν η κάθοδος του στην Κρήτη που πιθανότατα θα συνοδεύεται από την ανακοίνωση τουλάχιστον του 80% των υποψηφίων που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, θα έχει ένα ιδιαίτερο όπως πληροφορούμαι χαρακτήρα !

Ασφαλείς πληροφορίες του cretalive θέλουν το Νίκο Ανδρουλάκη να επισκέπτεται το νησί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Το πρόγραμμα περιοδειών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι αρκετά φορτωμένο το επόμενο διάστημα με ομιλίες σε Λάρισα χθες, Κέρκυρα, Αθήνα και στο μεσοδιάστημα θα βρεθεί στις Βρυξέλλες στα ονομαστήρια της αίθουσας Ανδρέα Παπανδρέου στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου.

Η παρουσία στο νησί θα έλθει σε ένα διάστημα που θα έχει κριθεί το θέμα των πρόωρων εκλογών και η κάθοδος Ανδρουλάκη θα γίνει σε αυτό το νέο τοπίο. Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν με μια μίνι περιοδεία στην Κρήτη, με πολλές στάσεις, ομιλίες και παρουσίες του προέδρου του να νοηματοδοτήσουν την προνομιακή σχέση με την τοπική κοινωνία και να καταδείξουν πως εδώ παίζουν… εντός έδρας!
Είναι ακόμα νωρίς για περαιτέρω λεπτομέρειες κι αν αυτό θα συνοδεύεται και με κάποιο περιφερειακό συνέδριο, το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ανδρουλάκης πολλά επενδύει σε αυτή την περιοδεία στον κρητικό λαό !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ