Η ΝΔ για το μισθωτήριο στο Σούνιο: "Ποιον κοροϊδεύετε κύριε Τσίπρα;"

Η ΝΔ για το μισθωτήριο στο Σούνιο: "Ποιον κοροϊδεύετε κύριε Τσίπρα;"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών είχε αναρτήσει στο Facebook τα μισθωτήρια του σπιτιού

Ανακοίνωση σε καυστικό ύφος εξέδωσε η ΝΔ απαντώντας σε όλα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook για την εκμίσθωση του επίμαχου ακινήτου στο Σούνιο, παρουσιάζοντας παράλληλα και τα μισθωτήρια.

Η ανακοίνωση ξεκινά με το αιχμηρό σχόλιο "Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες" και καταλήγει:

"Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την είχε κάνει στις Βρυξέλλες θα είχαμε γλιτώσει και το τρίτο μνημόνιο. Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε, κ. Τσίπρα;"

Ολόκληρο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!

Ο κ. Τσίπρας ύστερα από 3 μέρες σιωπής εδέησε να μιλήσει για τη βίλα στο Σούνιο. Μας λέει λοιπόν ότι νοικιάζει ένα σπίτι 142 τετραγωνικών, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, μπροστά στη θάλασσα, με 500 ευρώ τον μήνα! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης ξόδεψε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για ανακαίνιση προκειμένου να «μπαίνει μέσα» ουσιαστικά με αυτό το χαμηλό ενοίκιο των πεντακοσίων ευρώ. Δηλαδή, ξόδεψε 20.000 + ΦΠΑ τώρα για να εισπράξει 18.000 σε τρία χρόνια και να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ. Οταν μάλιστα είχε βάλει πωλητήριο στη βίλα έναντι 1.200.00 ευρώ!

Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την είχε κάνει στις Βρυξέλλες θα είχαμε γλιτώσει και το τρίτο μνημόνιο. Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε, κ. Τσίπρα; Αυτά τα παραμύθια δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ».
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ