Η παραίτηση ακολούθησε την οργισμένη καταγγελία

O διευθυντή της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νωρίτερα είχε αναφερθεί σε τακτικισμούς και μεθοδεύσεις, με αφορμή προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων γιατρών στην Μονάδα

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο χώρο της Δημόσιας Υγείας στην Κρήτη, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Γεωργόπουλος για την προκήρυξη πλήρωσης 10 θέσεων Επιμελητών Β' για τη νέα ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (Δείτε ΕΔΩ). 

Ο ίδιος δεν έμεινε μόνο στην δημόσια καταγγελία περί τακτικισμών και μεθοδεύσεων, αλλά - όπως είπε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου - υπέβαλλε και την παραίτησή του από την θέση του Συντονιστή των ΜΕΘ της Κρήτης, καθώς - όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά - δεν κλήθηκε καν να εκφράσει την άποψή του πριν την δημοσίευση της προκήρυξης. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργόπουλος  ανέφερε ότι με βάση την προκήρυξη, η καινούργια ΜΕΘ θα στελεχωθεί αποκλειστικά από ανειδίκευτο ιατρικό προσωπικό. Και θα κληθεί να νοσηλεύσει πολύπλοκα περιστατικά περιλαμβανομένων και ασθενών με COVID-19.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ