Η πολυτελής BMW δωρεά στον περιφερειάρχη

Η πολυτελής BMW δωρεά στον περιφερειάρχη

Εχει ανάγκη ο περιφερειάρχης από ένα τέτοιο πολυτελές αυτοκίνητο, τη στιγμή που η περιφέρεια διαθέτει πλείστα όσα οχήματα κάθε κατηγορίας;

Μοιάζει να είναι μείζον θέμα ηθικής τάξης  η απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής (του οποίου πρόεδρος είναι ο περιφερειάρχης Γ.Πατούλης ) να αποδεχθεί δωρεά υπερπολυτελούς αυτοκινήτου από εταιρεία του κλάδου. Η εν λόγω εταιρεία δωρίζει «για τις ανάγκες του περιφερειάρχη και της περιφέρειας» μία υπερπολυτελή όσο και θηριώδη BMW Χ5, αξίας 100.000 ευρώ. Βεβαίως, τυπικά η δωρεά είναι απολύτως νόμιμη -αν και το θέμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μάλλον δεν υπηρετείται με λιμουζίνες-premium SUV στους αιρετούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Το θέμα αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών  που έθεσε και το εύλογο ερώτημα: "Εχει ανάγκη ο περιφερειάρχης από ένα τέτοιο πολυτελές αυτοκίνητο, τη στιγμή που η περιφέρεια διαθέτει πλείστα όσα οχήματα κάθε κατηγορίας; "Εχει άλλη στόχευση το δώρο;", αναρωτιούνται πολλοί. Το προφανές είναι ότι εγείρεται μείζον ζήτημα πολιτικής δεοντολογίας από την αποδοχή του αστραφτερού δώρου.”

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ