Η πρόβα για τις "Εκλογές 21" και το...λάθος

Η πρόβα για τις "Εκλογές 21" και το...λάθος

Μήπως δεν ήταν γκάφα του υπουργείου Εσωτερικών;

Ως «λάθος» χαρακτήρισε το υπουργείο Εσωτερικών  την σελίδα «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» η οποία ανέβηκε χθες για μερικά λεπτά στην πλατφόρμα «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ» και η οποία δημιούργησε όπως ήταν φυσικό πολύ θόρυβο γύρω από την σκοπιμότητα αυτής της κίνησης πυροδοτώντας τα σενάρια για τις προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου παρά την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να στήσει πρόωρες κάλπες.

Η νέα φόρμα «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» έμεινε μόνο γα λίγα λεπτά στον αέρα του site του Υπουργείου Εσωτερικών και στην συνέχεια κατέβηκε  προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ διέψευδε και αυτός τα σενάρια για πρόωρες εκλογές, επιβεβαιώνοντας στην πραγματικότητα ότι όχι μόνο είναι υπαρκτά αλλά έχουν και πολλές πιθανότητες.

«Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της συνταγματικής τους προθεσμίας, παρά την εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Μάκης Βορίδης και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να συμβεί κάτι που η εξέλιξη των πραγμάτων να είναι χειρότερη από αυτή που έχουμε σήμερα» αφήνοντας στην πραγματικότητα ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες οποιαδήποτε στιγμή το επόμενο διάστημα.

Πάντως δεν πείθουν και πολύ ότι ήταν και τόσο...λάθος...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ