Η τραγική λίστα και η τραγωδία μιας κυβέρνησης

Εκτός των άλλων μοιάζει και...μαγειρεμένη με μικρότερα ποσά γι αυτούς που πήραν τη μερίδα του λέοντος

Μοιάζει να βουλιάζει στην αμετροέπειά της μια κυβέρνηση που τα πήγε καλά στην πανδημία και σε 1-2 μεγάλα ζητήματα που διαχειρίστηκε. Είτε λόγω τύχης, είτε λόγω σωστών επιλογών του πρωθυπουργού την κρίσιμη στιγμή η χώρα βρέθηκε να αντιμετωπίζει την υγειονομική ή την εθνική κρίση όρθια.

Ωστόσο, όπως κατέδειξε και η λίστα με το πάρτι γύρω από τα λεφτά που δόθηκαν στα φιλικά της μέσα ενημέρωσης τα κόμματα δεν μπορούν να ξεχάσουν το dna τους. Αντί να αποφασίσουν μια γενναία χρηματοδότηση και των μέσων ενημέρωσης, έστω με τη διαφημιστική καμπάνια που επέλεξαν έδωσαν ψυχία στους πολλούς και μοίρασαν εκατομμύρια στους ημέτερους. Μεταξύ των οποίων και μέσα ενημέρωσης που δεν υπάρχουν στο χάρτη! Κάποια δεν...λειτουργούν κιόλας!

Δεν υπήρξε καν η στοιχειώδης φιλοτιμία να δουν νούμερα και δυναμική του κάθε μέσου. Μόνο ποιος...ήταν δικός τους, ποιος μπορεί να παίξει το παιγνίδι που θέλουν, όπως κάνουν κάθε οι κυβερνητικοί παράγοντες, οι κατέχοντες την εξουσία. Η λίστα αυτή ήταν τραγική και μέσα της βουλιάζει η κυβέρνηση που θα ζήσει σύντομα τη δική της τραγωδία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ