Ηχηρή παρέμβαση Παρασύρη υπέρ του Ανδρουλάκη!

Ηχηρή παρέμβαση Παρασύρη υπέρ του Ανδρουλάκη!

Σκληρή κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου για την απόφαση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής

Με μια δημόσια τοποθέτηση του, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και υποψήφιος με το ΚΙΔΗΣΟ στο Νομό Ηρακλείου παίρνει θέση στα τεκταινόμενα του Κινήματος Αλλαγής, τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη και ασκεί σκληρή κριτική στο Γιώργο Παπανδρέου για την απόφαση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κινήματος.

Μάλιστα η τοποθέτηση Παρασύρη έχει την αξία της, καθώς ο ίδιος απογοητευμένος μέχρι πρόσφατα για τα όσα συνέβαιναν στον πολιτικό χώρο, είχε εδώ και καιρό αποφασίσει να σιωπήσει, ωστόσο είχε κι εκείνος διαπιστώσει πως, με την εκλογή του νέου Προέδρου, ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για το χώρο της κεντροαριστεράς να επιστρέψει στο φυσικό, ηγετικό της ρόλο. Και αυτή την ελπίδα την εκφράζει όπως αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, που παρά τις διαφωνίες που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν, οι οποίες φαντάζουν ανούσιες και μακρινές, ενώνονται και οι δυο μπροστά στο σημερινό διακύβευμα, που δεν είναι άλλο από το αύριο της παράταξης.

Όπως λέει ο Φραγκίσκος Παρασύρης, στον Ανδρουλάκη « μεταβολίζεται όλη η φυσιογνωμία του χώρου μας, για το πως ξεκινάς από μία επαρχιακή πόλη και με αξιοσύνη κατακτάς τους στόχους της γενιάς σου. Αντανακλάται η πορεία χιλιάδων Ελλήνων που με τις πολιτικές μας και με τον κόπο τους πέτυχαν τους στόχους της ζωής τους». Όμως το πιο ενδιαφέρον της τοποθέτησης Παρασύρη αφορά την κριτική προς το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, όντας στενός συνεργάτης του, ακολουθώντας τον στο ΚΙΔΗΣΟ πετυχαίνοντας μάλιστα να είναι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος που απέσπασε τις περισσότερες ψήφους πανελλαδικά στην αποτυχημένη εν τέλει προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου. «Θα περίμενα λοιπόν- σημειώνει ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου για τον ΓΑΠ- να απέχει από τη διαδικασία και με το κύρος του πρώην πρωθυπουργού να φώτιζε και να συνέβαλε στην ιστορική συνέχεια και προσφορά της παράταξης. Θα περίμενα κι ένα βήμα παραπάνω. Να σπάσει τα δεσμά και τους όρους του αγκυλωμένου πολιτικού συστήματος της χώρας και μεγαλόψυχα να δώσει χώρο στη νεότερη γενιά».

Σε κάθε περίπτωση η δικαίωση καταλήγει πως την επιφυλάσσει το μέλλον και όχι το παρόν, και σημειώνει πως η επιλογή Ανδρουλάκη είναι η τελευταία ευκαιρία για το χώρο ! Και μπορεί ως σήμερα ο Παρασύρης να ήταν αποστασιοποιημένος ωστόσο η κάθοδος του στο πλευρό Ανδρουλάκη δείχνει και τη δυναμική αλλά τις συσπειρώσεις που φέρνει από διαφορετικούς χώρους μέσα στο ΚΙΝΑΛ, η υποψηφιότητα του κρητικού ευρωβουλευτή, κάτι που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και απόλυτα μετρήσιμο ενόψει της εκλογής της 5ης Δεκεμβρίου!


Δείτε επίσης: 

Γιατί συμπορεύεται με Ανδρουλάκη, ο Νίκος Μπουνάκης!

Και επίσημα, υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ