Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει για το συνέδριο της ΝΔ

Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει για το συνέδριο της ΝΔ

Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, για τις οποίες, όπως έχει γράψει το Cretalive, παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από πλευράς υποψηφίων, όσο και από αριθμό μελών που έχουν εκφράσει την πρόθεση να προσέλθουν στις κάλπες.

Πέρα από την εκλογή νέων διοικήσεων των κομματικών οργάνων, τα μέλη της ΝΔ καλούνται να επιλέξουν με την ψήφο τους και αυτούς που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος.
Μεταξύ των υποψηφίων συνέδρων από το Ηράκλειο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ένας άνθρωπος κοινωνικά και οικονομικά καταξιωμένος, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε σε αυτές τις δύσκολες για την χώρα εποχές να βοηθήσει από ένα άλλο μετερίζι.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές είναι στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η ψηφοφορία γίνεται είτε στα εκλογικά κέντρα που θα στηθούν για τον σκοπό αυτό ( https://neadimokratia.net/files/xwroi-perifereiwn.pdf ) είτε διαδικτυακά, με την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης στο: https://ekloges.nd.gr/aithma-summetoxhs-mesw-hlektronikhs-pshfoforias/

Να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο, οι κάλπες θα στηθούν στο Θεατρικό Σταθμό, στην παραλιακή Λεωφόρο, έναντι του παλιού σταθμού ΚΤΕΛ. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ