Ήρωες στα Τέμπη, ήρωες κάθε ημέρα!

Newsroom
Newsroom

Ο νεαρός Άγγελος έζησε την φρίκη, όμως δεν χάνει το χαμόγελό του αλλά και την διάθεσή του για προσφορά

Τον γνωρίσαμε μέσα από τις συγκλονιστικές αφηγήσεις του για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και την ακόμα πιο συγκλονιστική προσπάθειά του να σώσει όσους περισσότερους συνανθρώπους μας του επέτρεπαν οι δυνάμεις του, εκείνο το φρικτό ξημέρωμα της 1η Μαρτίου. 

Ο Άγγελος Τσιαμούρας, ο νεαρός φοιτητής από την Κρήτη, μίλησε έκτοτε πολλές φορές δημόσια για τα όσα έγιναν και κυρίως για τα όσα δεν έγιναν γύρω από αυτή την τραγωδία, χωρίς να "μασήσει" τα λόγια του. 
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται μεταξύ των τριών νέων που θα βραβεύσει η Ακαδημία Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει το σκεπτικό της  «επιδεικνύοντας αίσθημα αλτρουισμού και αλληλεγγύης στον ύψιστο βαθμό, παρά το ότι και οι ίδιοι ήταν τραυματίες, προσέτρεξαν αυθορμήτως σε βοήθεια ανήμπορων, πολύ σοβαρότερα τραυματισμένων, συνεπιβατών τους, σώζοντάς τους κυριολεκτικώς τη ζωή».

Ο ίδιος Άγγελος είναι, όπως μας δείχνει και ήρωας στην καθημερινότητά του. 
Βρέθηκε στο Ηράκλειο και έσπευσε να δώσει το παρών στον Σταθμό Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στην πλατεία Ελευθερίας, για να προσφέρει... αυτή τη φορά το αίμα του. 
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση που έγινε στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στη σελίδα της "Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ" ο Άγγελος "αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία τι σημαίνει εθελοντισμός, αλληλεγγύη και προσφορά ζωής"!


Δείτε επίσης

Τέμπη: Η Ακαδημία Αθηνών θα βραβεύσει τρεις ήρωες- Μεταξύ αυτών και ένας Κρητικός

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ