"Καντινιέρης" ο μικρός Γιώργος με τη συμβολή των Super Market Χαλκιαδάκης

"Καντινιέρης" ο μικρός Γιώργος με τη συμβολή των Super Market Χαλκιαδάκης

‘’Θα χαρώ πολύ να έχω κοντά μου τους αγαπημένους μου φίλους, να φάμε hot dog και πολλά ποπ κορν!’’ ήταν η ευχή του που γίνεται πραγματικότητα

Λίγες ώρες απέμειναν για να γίνει πραγματικότητα η ευχή του μικρού Γιώργου να γίνει...καντινιέρης. 

Με τη βοήθεια του Οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και την ουσιαστική συνεισφορά των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, στις 6.00 το απόγευμα στο Λιμάνι του Τσούτσουρου, ο Γιώργος  θα φορέσει την ποδιά του και θα φτιάξει hot dog και ποπ κορν για τον κόσμο με την βοήθεια του γνωστού σεφ Βασίλη Καλλίδη!

Ήδη από το κατάστημα Χαλκιαδάκης - ΜΑΧ έγινε η παραλαβή των προμηθειών για την εκδήλωση, η οποία μόνο χαρά έχει προκαλέσει.

Χαλκιαδάκης


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο στα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης υπήρχαν χάρτινα αστεράκια του "Make a wish", που μπορούσαν να αγοράσουν οι πελάτες για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του οργανισμού. 

Από τη δράση αυτή, καθώς και με τη συνεισφορά της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε, εκπληρώνεται η ευχή του μικρού Γιώργου να γίνει καντινιέρης. Όπως ο ίδιος είχε ευχηθεί: ‘’Θα χαρώ πολύ να έχω κοντά μου τους αγαπημένους μου φίλους, να φάμε hot dog και πολλά ποπ κορν!’’


Χαλκιαδάκης


Χαλκιαδάκης

Χαλκιαδάκης 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ