Κάρολος: Η επίσκεψη στην Κρήτη, οι χοροί και το... πρωτόκολλο που έγινε σμπαράλια

Οι χοροί, οι μαντινάδες και το κρασί στην τελευταία επίσκεψη του Καρόλου στην Κρήτη.

To 2018 o Βασιλιάς, πλέον, Κάρολος είχε επισκεφτεί με την Καμίλα την Κρήτη, σε ένα ταξίδι που μόνο εθιμοτυπικό δεν ήταν αφού είναι περίφημοι πλέον οι χοροί του βασιλικού ζεύγους και το γλέντι στις Αρχάνες.

Ο Κάρολος και η βασιλική σύζυγος έκλεισαν, τον Μάιο του 2018, το τριήμερο ταξίδι τους στην Ελλάδα με την παρουσία τους στην Κρήτη, εδώ όπου το πρωτόκολλο έγινε... σμπαράλια και ο -τότε- πρίγκιπας έγινε ένα με τον κόσμο χορεύοντας μάλιστα σιγανό.

877

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Κρήτη περιελάμβανε το ανάκτορο της Κνωσού, τη Βίλα Αριάδνη και τις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής και έκλεισε με την παρουσία του τις εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, στις Αρχάνες.

980

Εκεί τον περίμενε ένα παραδοσιακό Κρητικό γλέντι με πολλά εδέσματα και το κρασί να ρέει άφθονο, προκαλώντας... πανικό στους ανθρώπους ασφαλείας του Καρόλου που είδαν το πρωτόκολλο να... χάνεται όταν ακούστηκε η Κρητική λύρα.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη του Καρόλου στο νησί πέρασε στην ιστορία γιατί, κατά γενική ομολογία, είδαμε ένα διαφορετικό, πιο ανθρώπινο και σίγουρα πιο χαλαρό, πρόσωπο του νυν Βασιλιά.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: "Θα σας υπηρετήσω με αφοσίωση"

Η μοναδική επίσκεψη της Ελισάβετ στην Ελλάδα: Ήταν ακόμη πριγκίπισσα
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ