ΚΙΝ.ΑΛ: Οι πρώτες αντιδράσεις στα επιτελεία των τριών υποψηφίων

ΚΙΝ.ΑΛ: Οι πρώτες αντιδράσεις στα επιτελεία των τριών υποψηφίων

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Ανδρουλάκη στο γραφείο του στην Ιπποκράτους -Αιφνιδιασμός στο επιτελείο Παπανδρέου

Κατάσταση αναμονής για τα επιτελεία των τριών βασικών υποψηφίων αρχηγών του Κινήματος Αλλαγής καθώς προχωρά η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων των εκλογών. 

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης και ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος. 
Λίγο πριν από τις 22:30 μετέβη στο γραφείο του στην Ιπποκράτους ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπου έγινε δεχτός με χειροκροτήματα.

Αιφνιδιασμός στο επιτελείο Παπανδρέου από την πρωτιά Ανδρουλάκη

«Πάγωσε» το επιτελείο Παπανδρέου μετά την παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ, που δίνουν καθαρή πρωτιά στο Νίκο Ανδρουλάκη και φέρνουν στη δεύτερη θέση τον πρώην πρωθυπουργό.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στελέχη και στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα και μάλιστα εκτιμούσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα προηγηθεί με διακριτική διαφορά, κόβοντας πρώτος το νήμα. Υποστήριζαν μάλιστα ότι  η μεγάλη συμμετοχή, τόσο στην Αττική, όσο και στην περιφέρεια ήταν αποτέλεσμα και της κινητοποίησης που προκάλεσε η υποψηφιότητα Παπανδρέου αλλά και της απόφασης των κεντροαριστερών δυνάμεων να στηρίξουν την δυναμική επανεκκίνηση της παράταξης στην κρίσιμη συγκυρία.

Ωστόσο με τη συνεχή ροή αποτελεσμάτων προς το σύστημα αλλά και από τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα που κατέφθαναν στη Λένορμαν ακόμη και οι πλέον αισιόδοξοι άρχισαν τις δεύτερες αναγνώσεις. Κάποιοι δε εξ αυτών, τόνιζαν ότι δεν υπήρχε πλήρης εικόνα για την σειρά κατάταξης -αν δηλαδή ο κ. Παπανδρέου έρθει τελικά δεύτερος ή τρίτος μετά το Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο κ. Παπανδρέου πριν την δήλωση που θα κάνει από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους επιτελείς του στη Λένορμαν, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την κοινή τους μάχη.

Στην Χαριλάου Τρικούπη μετά τις οκτώ άρχισαν να καταφτάνουν στελέχη του κόμματος και βουλευτές- από τους πρώτους έφτασε στην έδρα του ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με συνεργάτες του. Από τα γραφεία τους, στη Λένορμαν  και στην Ιπποκράτους, παρακολουθούν την ροή των αποτελεσμάτων οι κ.κ Γ. Παπανδρέου και Ν. Ανδρουλάκης αντίστοιχα.

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ