Μ. Σενετάκης: "Με αφετηρία το Ηράκλειο και την Κρήτη συνεχίζω τον αγώνα"

Για μία "άκρως δημιουργική χρονιά" και μια "άριστη συνεργασία με τον Κώστα Σκρέκα" έκανε λόγο σε ανάρτησή του ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ

Την πρώτη του κυβερνητική θητεία ολοκλήρωσε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης ο οποίος μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής επιστρέφει στα βουλευτικά του καθήκοντα.

Προχωρώντας σε ένα σύντομο απολογισμό, με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Σενετάκης πως ο στόχος στον τομέα της έρευνες και της καινοτομίας είναι "καινοτομία παντού".

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει:

"Πριν από ένα χρόνο επανεκλεγμένος για τρίτη φορά βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο και μετά από μια ιστορικά πρωτοφανή ανατροπή στο νησί όταν η Κρήτη βάφτηκε μπλε, ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis μού εμπιστεύτηκε την εποπτεία της Έρευνας και της Καινοτομίας στην χώρα.
Ήταν μια άκρως δημιουργική χρονιά, κατά την οποία, σε άριστη συνεργασία με τον Υπουργό Κώστας Σκρέκας - Kostas Skrekas , τον Γ.Γ. Αθανάσιο Κυριαζή και τους συνεργάτες μας - τους οποίους και ευχαριστώ θερμά - ορίσαμε την Έρευνα και την Καινοτομία ως σημαντικό συντελεστή βιώσιμης ανάπτυξης, ως σύγχρονο τρόπο να διοικούμε, να επιχειρούμε, να παράγουμε, να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερομάστε.
Μετά από ένα χρόνο επίπονης εργασίας δίνουμε τη σκυτάλη στη νέα ηγεσία για να συνεχίσει να εργάζεται ώστε να πετύχουμε "Καινοτομία παντού", γιατί είμαστε πεπεισμένοι πως για να ευημερήσουμε πρέπει να καινοτομήσουμε.
Με την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης κυβερνητικής θητείας μου η επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα είναι η αυτονόητη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης την οποία έδειξαν στο πρόσωπο μου χιλιάδες Ηρακλειώτες.
Με αφετηρία το Ηράκλειο και την Κρήτη, συνεχίζω τον αγώνα για μια Ελλάδα σύγχρονη και δημοκρατική, παραγωγική και ανταγωνιστική, ανεξάρτητη και ασφαλή, παραμένοντας πάντα υπηρέτης της Πατρίδας και στρατιώτης της Παράταξης μας".

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ