ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος πρόεδρος και ο Κεγκέρογλου;

ΚΙΝΑΛ: Υποψήφιος πρόεδρος και ο Κεγκέρογλου;

Τα βλέμματα στρέφονται στη 15η Οκτωβρίου, καταληκτική ημερομηνία για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους

Η διαδικασία για την αντίστροφη μέτρηση των εσωκομματικών εκλογών  στο Κίνημα Αλλαγής δε διεκόπη μετά τις δραματικές εξελίξεις στο θέμα της υγείας της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά και το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στη 15η Οκτωβρίου, καταληκτική ημερομηνία για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους.

Οι τρεις υποψηφιότητες, Ανδρουλάκη, Λοβέρδου και Καστανίδη είναι περίπου δεδομένες, φτάνει βέβαια να βρουν και οι τρεις τις 5.000 υπογραφές που απαιτούνται για να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους, σύμφωνα με το καταστατικό και το ενδιαφέρον είναι αν θα υπάρξει και τέταρτη υποψηφιότητα.

Πληροφορίες του Cretalive από την Αθήνα θέλουν τις τελευταίες ώρες το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου να αναζητά υπογραφές για να καταθέσει ο ίδιος υποψηφιότητα. Μάλιστα προσέγγισε ήδη στελέχη του κόμματος για να υπογράψουν την υποψηφιότητα του.

Θα 'χει ενδιαφέρον μια τέτοια εξέλιξη και περιμένουμε την συνέχεια, άλλωστε Παρασκευή κοντή γιορτή!Δείτε επίσης

Κανονικά τον Δεκέμβριο οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ