Μετακινούν τα σύνορα κι ετοιμάζονται για τη νέα Λαϊκή

Μετακινούν τα σύνορα κι ετοιμάζονται για τη νέα Λαϊκή

Για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων, από την δημοτική αρχή Ηρακλείου σκοπεύουν όπως γνωστοποιήθηκε να τοποθετήσουν ειδική σήμανση εκεί όπου τελειώνουν τα όρια του Δήμου

Προχωρούν ως έχουν τα πράγματα στην περιβόητη “παράλληλη” λαϊκή του Σαββάτου στο παραλιακό μέτωπο. Όπως μαθαίνουμε, από την Λότζια είναι αποφασισμένοι την προτελευταία ημέρα της τρέχουσας εβδομάδας να στηθούν κανονικά οι πάγκοι των παραγωγών, ετούτη τη φορά αυστηρά και μόνο εντός των ορίων του Δήμου Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι προχθές ο Δήμος Μαλεβιζίου μπλόκαρε τη διαδικασία επικαλούμενος παραβίαση συνόρων και έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης- συνεννόησης. Ακολούθησε ανταλλαγή δηλώσεων... στα ΜΜΕ. Η επικοινωνία των δύο πλευρών εξαντλήθηκε στο πεδίο του δημόσιου... διαλόγου. Μου απαντάς, σου απαντώ ... και μετά σιωπή.

Για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων, από την δημοτική αρχή Ηρακλείου σκοπεύουν όπως γνωστοποιήθηκε να τοποθετήσουν ειδική σήμανση εκεί όπου τελειώνουν τα όρια του Δήμου. Θα τραβήξουν, λένε, και μία γραμμή στην άσφαλτο, ώστε οι παραγωγοί να μην ξανοιχτούν (και πάλι - εν αγνοία τους ) πολύ και έχουμε φαινόμενα όπως τα προχθεσινά.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόχρωση της γραμμής: Κόκκινη που σημαίνει (προσωρινό;) πάγωμα των σχέσεων (πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι τουλάχιστον) με τον όμορο Δήμο ή κάτι σε ουδέτερο λευκό, παρότι υφέρπει μία αμοιβαία πικρία (σε βαθμό δυσαρέσκειας). Μέχρι κι αυτή την ώρα πάντως, η μπίλια κάθεται στο ... κόκκινο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ