«Μπορείτε να με αποκαλείτε όπως θέλετε, και Τζόρτζια»

Newsroom
Newsroom

Η ανάρτηση της Μελόνι με αφορμή τον σάλο που προκάλεσαν υποδείξεις από τον γενικό γραμματέα της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης,

Η νέα Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, αναφέρθηκε μέσω Facebook στις υποδείξεις που δόθηκαν από τον γενικό γραμματέα της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης, Κάρλο Νεοντάτο. Με τις υποδείξεις αυτές, ο Ντεοντάτο ζήτησε από τα διάφορα υπουργεία να αναφέρονται στην Μελόνι ως "τον κύριο Ιταλό πρωθυπουργό", ή "τον Ιταλό πρωθυπουργό".

Μετά από την έκπληξη που προκλήθηκε, και αρκετά σχόλια μέσων ενημέρωσης, η νέα επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης έγραψε στο διαδίκτυο:

"Διαβάζω ότι το κύριο θέμα συζήτησης, σήμερα, αφορά εσωτερικές γραφειοκρατικές εγκυκλίους, ενδεχομένως λανθασμένες, που αφορούν το μεγάλο θέμα του πώς πρέπει να αποκαλείται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός. Συνεχίστε. Εγώ ασχολούμαι με λογαριασμούς των νοικοκυριών, φόρους, εργασία, βεβαιότητα ότι θα εκτίονται οι ποινές και με τον προϋπολογισμό. Σε ό,τι με αφορά, μπορείτε να με αποκαλείτε όπως θέλετε, και Τζόρτζια".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ