Ο Αυγενάκης και η αθλητική διπλωματία!

Εκδηλώσεις που επιστρέφουν ως υπεραξία και σε ένα κομμάτι, τον αθλητικό τουρισμό, που γνωρίζουμε πόσο συνδυαστικά μπορεί να μεγαλώσει το κεφάλαιο της μεγάλης βιομηχανίας της χώρας μας. Και βέβαια με πάντα παρούσα την Κρήτη

Αναμφισβήτητα η παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στα αθλητικά δρώμενα της χώρας είναι σημαντική και πολυεπίπεδη. Πολλές εκδηλώσεις - η πιο νωπή  το παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο  και βέβαια ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός γύρος της Ελλάδας που έβαλε τη χώρα στο καλεντάρι ενός αθλήματος που απλά… δεν υπήρχαμε!  

Εκδηλώσεις που επιστρέφουν ως υπεραξία και σε ένα κομμάτι, τον αθλητικό τουρισμό, που γνωρίζουμε πόσο συνδυαστικά μπορεί να μεγαλώσει το κεφάλαιο της μεγάλης βιομηχανίας της χώρας μας. Και βέβαια με πάντα παρούσα την Κρήτη,  όπου η ευθεία σύνδεση του τουρισμού μας -ως σημαντικότατου προϊόντος- με τον αθλητισμό μας, η διάδοση της Κρητικής διατροφής, οι «πρεσβευτές» του νησιού μας, της Κρήτης, που φεύγουν από εδώ με τις καλύτερες εντυπώσεις και την διαφημίζουν, την συστήνουν στις χώρες τους.

Αυγενάκης Πάιατ

Κι ως κερασάκι αυτής της τουριστικής…τούρτας έρχεται και η αθλητική διπλωματία, με παρουσίες στην Κρήτη όπως εκείνη του Αμερικάνου Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ που μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού και καλό πια φίλο της Κρήτης, κέντρισαν  ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον όλων για όσα αθλητικά γίνονταν στο Ηράκλειο αυτές τις ημέρες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ