Ο διάλογος Μόσιαλου με ταξιτζή - Τον έπεισε να εμβολιαστεί;

Ο διάλογος Μόσιαλου με ταξιτζή - Τον έπεισε να εμβολιαστεί;

"Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι"

Τη συζήτηση που είχε με έναν οδηγό ταξί για τα εμβόλια αποκάλυψε ο Ηλίας Μόσιαλος. Μάλιστα, σημειώνει πως νομίζει ότι τον έπεισε να εμβολιαστεί .

“Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι. Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται” αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, περιγράφοντας την κουβέντα που είχε με τον ανεμβολίαστο οδηγό ταξί.

“Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες. Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο” συμπλήρωσε ο Ηλίας Μόσιαλος.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ