Η μεγάλη Κρητική εταιρεία που επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της

Η μεγάλη Κρητική εταιρεία που επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης επιβραβεύουν τους ανθρώπους τους

Στα επιχειρηματικά πράγματα της Κρήτης είναι γνωστό, εδώ και χρόνια, πως τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης επενδύουν συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό τους και μάλιστα με τρόπους ποικίλους, όχι μόνο ηθικούς αλλά και ουσιαστικούς. Η μεγάλη αυτή εταιρία του νησιού δίνει έμφαση σε όλους εκείνους, γυναίκες και άνδρες, που αποτελούν μέρος της μεγάλης οικογένειας των σούπερ μάρκετ “Χαλκιαδάκης” θεωρώντας τους αλληλένδετους κρίκους στην αλυσίδα της επιτυχίας τους.

Έτσι, παρά τις δύσκολες, ολοένα και πιο ανταγωνιστικές και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, λόγω και της πανδημίας, η εταιρεία προχώρησε – όπως μαθαίνουμε – σε ένα μεγάλο πακέτο πρόσθετων παροχών, ήδη από τον Νοέμβριο, το οποίο θα ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ ετησίως, και αφορά σε περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Ο χαρακτήρας των παροχών αυτών σχετίζεται με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εργαζομένων για την κατάταξή τους στη μισθολογική κλίμακα, την αύξηση του κατώτατου εισαγωγικού μισθού στην εταιρεία και την επιπλέον στήριξη του εργαζόμενου με βάση προσωποποιημένα κριτήρια όπως η οικογενειακή του κατάσταση και οι προσωπικές του ανάγκες.

Πρόκειται, στην ουσία, για μια πρωτοβουλία επιβράβευσης προς τα μέλη της “οικογένειας Χαλκιαδάκη” αλλά και ευγνωμοσύνης για την συνεχή και εξαιρετική προσπάθεια όλων των εργαζομένων οι οποίοι συλλογικά έχουν καταφέρει οι καταναλωτές της Κρήτης να εμπιστευτούν τα καταστήματα της αλυσίδας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ