Ο Χαιρέτης, ο Μητσοτάκης και η δικαίωση που ήλθε μέσω…ΔΕΘ!

Ήλθε η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ να δικαιώσει τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καλοκαιρινού

Ζητούμενο για πολλά στελέχη της ΝΔ στο Ηράκλειο είναι αν υπάρχει στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα Καραμαλάκη και πόσο δεσμεύονται τα πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το κόμμα να ακολουθήσουν την ανεπίσημη γραμμή ή την επιθυμία τη δική τους.

Για τον Μανόλη Χαιρέτη πάντως που και κομματικά ένσημα κουβαλά στη ΝΔ αλλά και έντονη αυτοδιοικητική παρουσία έχει εδώ και χρόνια δεν υπήρχε δίλημμα αφού ο Μητσοτάκης το είχε- κατά τον ίδιον- ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό και μάλιστα το είχε πει και δημόσια σε εμφάνιση του σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, πως δεν υπάρχει κομματικό χρίσμα στο Ηράκλειο.

Και ήλθε η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ να δικαιώσει τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καλοκαιρινού καθώς στην τοποθέτηση του ήταν σαφής: «Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει στήριξη σε περιφερειάρχες και υποψήφιους περιφερειάρχες στις 13 περιφέρειες της χώρας και μόνο στους 3 μεγάλους Δήμους (Αθήνα-Πειραιά-Θεσσαλονικη) και εκεί σταματάει η εμπλοκή μας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Τελεία και παύλα». Τον τελικό λόγο πάντως τον έχουν οι πολίτες που έτσι κι αλλιώς θα κρίνουν με τα δικά τους κριτήρια στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου !

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ