Ο Καλοκαιρινός, τα μπλοζόν του τερματοφύλακα και το… κουσούρι που του άφησε!

Μια άτυχη στιγμή που ταλαιπωρεί ακόμα τον Δήμαρχο

Το σπορ της πολιτικής είναι δύσκολο, σαφώς πιο δύσκολη όμως είναι η εικόνα του sportsman στην πολιτική όταν δεν συνοδεύεται με την απαραίτητη εκγύμναση!
Το ‘χαμε δει παλιότερα με τον Καραμανλή, πρόπερσι με τον Ανδρουλάκη ενώ προσφάτως από την ίδια ατυχία του να αθλείται ένας πολιτικός και να τραυματίζεται… μαντηλοδέθηκε και ο βουλευτής Μανόλης Χριστοδουλάκης.
Σε ένα πρόσφατο λοιπόν φιλικό μεταξύ υγειονομικών και προσκεκλημένος του αντιδημάρχου Γιάννη Τσαπάκη φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα ο δημαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός ο οποίος επέδειξε τα αθλητικά του αντανακλαστικά. Έλα όμως που ο αγώνας αυτός του άφησε ένα κουσούρι στον ώμο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ακόμα. Κάτι που αποδεικνύει ότι είναι εύκολο να θες να αθληθείς, αλλά αν είσαι απροπόνητος σε περιμένει ο τραυματισμός στη γωνία!

Επειδή πάντως πληροφορούμαι πως ετοιμάζεται ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό τη Μεγαλοβδομάδα μεταξύ αιρετών της Αυτοδιοίκησης και δημοσιογράφων, ας ελπίσουμε πως ο γκολκίπερ Καλοκαιρινός θα ναι έτοιμος να ξαναβάλει τα γάντια του!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ