Ο Κικίλιας, το ύφος που ενόχλησε και οι …νοτιάδες

Διαφορετικοί άνθρωποι σχολίαζαν ότι δεν τους άρεσε καθόλου ο τρόπος και το ύφος του υπουργού

Δεν ξέρουμε αν φταίνε οι νοτιάδες ή το άγχος του όλου εγχειρήματος, πάντως πολλά νεύρα φέρεται να είχε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κικίλιας, όπως τουλάχιστον μάς μετέφεραν συμμετέχοντες στις συσκέψεις, αυτοδιοικητικοί και μη, πρώτη ημέρα της μεγάλης άσκησης «Μίνωας 2024».

Διαφορετικοί άνθρωποι σχολίαζαν ότι δεν τους άρεσε καθόλου ο τρόπος και το ύφος του υπουργού. Τους ενόχλησε έως και εξόργισε κάποιους. Δεν θα σταθούμε στο στιγμιότυπο που μεταφέρθηκε στο Cretalive με τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια που ταξίδεψε μέχρι το Ηράκλειο για να παρακολουθήσει την άσκηση. Η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα αφού ο υπουργός φέρεται να την «περιποιήθηκε» δεόντως όταν την εντόπισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε μία αίθουσα κατάμεστη από πυροσβέστες. Και δεν ήταν μόνο αυτό το σκηνικό που σχολιάστηκε.

Όλα έχουν τον τρόπο τους να ειπωθούν και η ευγένεια είναι σπουδαίο πράγμα στον άνθρωπο. Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι μία καλύτερη μέρα, αν και οι νοτιάδες θα είναι ακόμα χειρότεροι.

 

φωτογραφία ImageOnline

 

Δείτε επίσηςΘετικά έως τώρα, τα αποτελέσματα της άσκησης "Μίνωας" σε Χανιά και Ρέθυμνο

Σεισμός, καταρρεύσεις, τσουνάμι στην άσκηση σεισμού "Μίνωας"

Άσκηση "Μίνωας": Ρέθυμνο και Χανιά στο "μάτι" του Εγκέλαδου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ