Ο Μητροπολίτης για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο Μητροπολίτης για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Πρώτα ενημέρωση και μετά η απόφαση για τον εμβολιασμό ξεκαθαρίζει ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος

Θέση στο ζήτημα του εμβολιασμού κατά της πανδημίας, πήρε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, μιλώντας  στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ.

Ο σεβασμιώτατος τοποθετήθηκε επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος αλλά και η Εκκλησία περιμένουν τις επίσημες ενημερώσεις από την Πολιτεία και τους επιστήμονες για να δουν τι ακριβώς είναι αυτό το νέο εμβόλιο που κυκλοφόρησε.

Η θέση η δική μου, θα είναι και η θέση της Εκκλησίας στο συγκεκριμένο θέμα" ανέφερε  χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης και συμπλήρωσε "Όλοι αναγνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα, σε ασθένειες, πανδημίες, κλπ. Ακούγαμε προ μηνών ότι για να παραχθεί ένα εμβόλιο χρειάζεται από 3 έως 10 έτη για να δοκιμαστεί και να γίνουν οι κλινικές μελέτες ώστε να ξέρουμε τις παρενέργειες και ποιο όφελος έχουμε από αυτή την παραγωγή εμβολίων. Τελικά βλέπουμε το εμβόλιο να έρχεται πολύ γρήγορα, θα πρέπει και εμείς πρωτίστως να ενημερωθούμε επισήμως και υπευθύνως ώστε να πάρουμε μια απόφαση για το τι θα πράξει η Εκκλησία”.

 

Βίντεο από anatolh.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ